Izvor: Informer.rs
23.06.2023 u 15:20
0

STAMENIĆ PREDSTAVLJEN: Srce je reklo Zvezda, naučiću srpski za godinu dana

Nisam imao dilemu da želim da dođem u Crvenu zvezdu kad sam dobio poziv, poručio je novi fudbaler crveno-belih Marko Stamenić. On je još u februaru dogovorio saradnju sa srpskim šampionom, došao je kao slobodan igrač, potpisao je ugovor na četiri godine i zadužio je dres sa brojem šest.

Iako ima srpske korene, Stamenić je odrastao na Novom Zelandu, tako da je na srpskom uspeo da kaže „dobar dan“. Ipak, oseća Srbiju kao svoju zemlju i Zvezdu kao svoj klub.

– Ponosan sam što sam ovde, veliki je ovo dan za mene i moju porodicu, jer imam srpske korene sa tatine strane i ponosan sam što sam u klubu kao što je Zvezda. Boriću se za crveno-bele boje i nadam se da ću u naredne četiri godine uspeti sve da ostvarim sa klubom. Igrači su me lepo prihvatili, srdačni su, kao i svi u klubu i jedva čekam da zaigram. Ne pričam srpski još, ali planiram da ga naučim u narednih šest meseci do godine dana. – počeo je Stamenić.

Novi igrač Zvezde nastupa za reprezentaciju Novog Zelanda. Može da igra bilo gde u veznom redu, ali i u zadnjoj liniji i to smatra svojom najvećom prednošću.

– Igrao sam u reprezentaciji i ofanzivnog veznog, u Kopenhagenu i štopera, ali što se mene tiče, vidim se u sredini, u centrali, jer volim i da napadam i da branim. Ima prostora za napredak, radujem se tome, znam šta mogu da pružim klubu. Imao sam opcija, ali srce je reklo Zvezda. Znam da je ovo pravo mesto za mene i moj fudbalski razvoj. Složila se i moja porodica, podržali su me i zaista smo ponosni što sam fudbaler Crvene zvezde – ističe novi fudbaler crveno-belih.

Od septembra će Crvena zvezda biti učesnik Lige šampiona, a Stameniću je svejedno ko će mu biti rivali, jer Zvezdu smatra velikim klubom koji može sa svima da se nosi.

– Imaćemo priliku da igramo sa velikim klubovima, ali i mi smo veliki klub. Zbog toga, fokus je na nama i našim ciljevima. Želimo pobede, a ako budemo igrali sa nekim velikanom, biće će to samo bonus. Uzbuđen sam zbog svega što dolazi, siguran sam da ćemo biti dobri – raduje se Stamenić.

U šali je prokomentarisao i poznati ples sa Novog Zelanda „haka“ i otkrio je hoće li tako slaviti golove u redovima srpskog šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter