Izvor: Informer.rs
05.07.2023 u 10:15
0

TRAGEDIJA! U stravičnoj nesreći poginuo američki milioner, vlasnik Milvola!

Američki milioner Džon Berilson, vlasnik engleskog kluba Milvola, poginuo je u tragičnoj nesreći.

Prema nezvaničnim informacijama koje stižu iz Velike Britanije, Berilson je život izgubio u saobraćajnoj nesreći čije okolnosti još nisu poznate.

DINIZ PROLAZNO REŠENJE, Anćeloti vodi Brazil od juna na Kopa Amerika 2024.

„Sa velikom nevericom i tugom obaveštavamo javnost da je Džon Berilson, vlasnik kluba, preminuo. Svi u klubu su uz njegovu suprugu Ejmi i njegovo troje dece, kao i ostatak njegove porodice. Džonova iznenadna smrt će ostaviti uticaj na sve one koji su imali sreće da ga poznaju. Bio je veliki čovek, neverovatno posvećen porodici i osoba velike darežljivosti i dobrote. Imao je ispunjen život, pun boje i radosti“, navodi se u saopštenju Milvola.

Džon Gregori Berilson je imao 70 godina, vlasnik Milvola je od 2007. godine, a bio je omiljen među navijačima. Pretpostavlja se da je u klub uložio više od 150 miliona evra, ali nije uspeo da ih vrati u Premijer ligu.

Prethodnu sezonu završili su na osmom mestu u Čempionšipu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter