Izvor:
23.02.2018 u 22:31
0

UEFA OPET KAZNILA ZVEZDU! Crveno-beli moraju da zaključaju tribinu, ali i da plate 56.000 evra!

Zbog incidenata na meču sa Kelnom Crvena zvezda kažnjena je zatvaranjem tribine, ali uslovno u periodu od dve godine, kao i novčano u visini od 56.000 evra.

Evropska fudbalska unija pre desetak dana je otvorila postupak protiv crveno-belih zbog incidenata na utakmici sa Kelnom koja je odigrana u decembru na "Marakani", ali i meča sa CSKA u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

Zvezda je najverovatnije kažnjena zbog bakljade, ubacivanje predmeta na teren ili stajanje na stepeništu i blokiranje izlaza, jer je delagat zabeležio ta tri incidenta. U petak je u Ljutice Bogdana 1a stiglo obaveštenje o kazni, mada nije precizirano šta je konkretan prekršaj za koji je srpski klub kažnjen.

Jedna tribina, nije navedeno još koja, biće zatvorena, ali uslovno u periodu od dve godine. Takođe, crveno-beli će na račun UEFA uplatiti 56.000 evra.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je zbog spornog transparenta istaknutog na stadionu BATE Borisova u Belorusiji, na utakmici petog kola grupne faze LE, probitno bila kažnjena utakmicom bez prisustva publike na Stadionu "Rajko Mitić" kao i novčano, 50.000 evra, ali je kasnije žalbenim postupkom ova sankcija ublažena na uslovnu kaznu u trajanju od dve godine i 30.000 evra.

Sankcija za meč Crvena zvezda – CSKA, trebalo bi očekivati 22. marta.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter