Izvor: Sporta.rs
17.05.2023 u 20:28
1

ZVEZDA PREŽIVELA BURNIH 15 minuta i pregazila TSC: Borjan pogurao, a tandem Kan-Kan odveo crveno-bele u finale Kupa!

Šampion ide po treću uzastopnu duplu krunu. Crvena zvezda je uspela da prebrodi dramu u Topoli i savlada žilavi TSC za finale Kupa Srbije – 3:0 (1:0).

TSC – Crvena zvezda 0:3

84.minut – Zvezda mirno privodi meč kraju. Sve je odavno rešeno…

70′ Drugi penal za Zvezdu. Odlično su kombinovali Pešić i Ivanić, poslao je idealnu loptu za Bukarija, a Ilić loše procenio situaciju i pokupio krilo iz Gane…

69′ Veliki promašaj Bukarija. Izleteo je ispred gola TSC-a, nije bilo nikog oko njega, ali je poslao loptu pored gola.

56.minut – 0:2! Zvezda hita ka finalu Kupa! U gužvi posle kornera i skoka Dragovića, Ivanić je ostao sam na drugoj stativi i pogodio glavom.

46.minut – TSC sa igračem manje! Tek što je počelo drugo poluvreme Cvetinović je srušio Pešića i zaradio drugi žuti karton.

Završeno poluvreme.

42.minut – Ivanić mogao da duplira prednost crveno-belih. Katai je proleteo po levoj strani i idealno uposlio Ivanića, ali je loše šutirao iz solidne pozicije – preko gola.

36.minut – Kanga siguran sa penala! Zvezda je povela pogotkom najraspoloženijeg igrača u prvom delu. Ilić ga je pročitao, ali je bio to jak i precizan šut sa „kreča“.

35.minut – Penal za Zvezdu! Sudija Ostraćanin je gledao VAR i posle pregledanog snimka ustanovio da je jedan defanzivac TSC-a igrao rukom posle šuta Kange u prethodnom napadu.

20.minut – Kanga u stativu! Namestio se Gabonac na nekih 20 metara, dobro gađao, Ilić nije mogao da stigne loptu, ali je udarila u stativu i odbila se na stranu… Sada je sreća bila na strani TSC-a.

15.minut – TSC-u poništen drugi gol. Jovanović je opet strelac, ali je bio u ofsajdu, što je potvrđeno iz VAR sobe.

14.minut – Zvezda prvi put zapretila. Pešić je pobegao odbrani TSC-a na jednu dubinsku loptu, dao je povratnu Kataiju, čiji je udarac završio u rukama Ilića.

8.minut – TSC propušta i zicer! Mnogo bolji početak domaći nisu realizovali. Saša Jovanović je proleteo kroz odbranu Zvezde, zalomio Erakovića i kada su svi videli loptu u mreži, prebacio je gol…

7.mnut – Brani Borjan penal! Pročitao je Zvezdin golman slab udarac Vukića, pa je ostalo 0:0.

5.minut – Penal za TSC! Pogrešio je Eraković tako što je loše udario loptu, Vukić ju je pokupio i izašao pred Borjana, koji ga je srušio.

2.minut – TSC-u poništen gol! U ofsajdu je bio Vukić, ali su sudije dopustile da se nastavi akcija, čak je lopta izašla u gol aut, ali ju je Jovanović prosledio u mrežu. Početak koji govori da crveno-belima neće biti lako.

1.minut – Utakmica je počela.

Postave

TSC: Ilić – Cvetinović, Stojić, Antonić – Stojković, Kuveljić, Krstić, Petrović, Milosavljević – Vukić, Jovanović;

Crvena zvezda: Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Mijailović, Kanga, Ivanić – Katai, Bukari – Pešić.

Na našem sajtu pratimo duel u Topoli iz minuta u minut:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDA PREŽIVELA BURNIH 15 minuta i pregazila TSC: Borjan pogurao, a tandem Kan-Kan odveo crveno-bele u finale Kupa!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter