Izvor: Sportklub.rs
21.06.2023 u 12:46
1

VELIKO POJAČANJE SITIJA: Hrvat definitivno na Enfildu

Reprezentativac Hrvatske Mateo Kovačić i definitivno je novi fudbaler Mančester Sitija.

Još pre dve nedelje igrač i novopečeni šampion Evrope dogovorili su lične uslove. A sada je pao dogovor između Sitija i Čelsija, tako da više nema prepreka da se transfer kompletira.

Siti će Čelsiju isplatiti 35 miliona evra, što i nije loše s obzirom da mu ugovor ističe narednog leta. Plavci su vezistu doveli iz Reala pre četiri godine za 45 miliona evra.

Za pet sezona provedenih u Čelsiju (jedna na pozajmici) Kovačić je odigrao 221 utakmicu i postigao šest golova, a učestvovao je u osvajanju Lige šampiona, Lige Evrope, Superkupa Evrope, Svetskog klupskog šampionata sveta. Prethodno je sa Realom osvojio tri Lige šampiona i jednu titulu, a igrao je još i za Inter i zagrebački Dinamo. Učestvovao je u svim najvećim uspesima reprezentacije Hrvatske u proteklom periodu.

BAHAR ODBIO EVROPSKOG VELIKANA I MILIONE ZBOG ZVEZDE! Imao ponudu na stolu, ali nije hteo da krši dogovor sa crveno-belima!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VELIKO POJAČANJE SITIJA: Hrvat definitivno na Enfildu”

  1. “Hrvat definitivno na Enfildu” znaci Kovačić promenio odluku, ide u Liverpool, he he he ne moze covek da veruje hrvatima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter