Izvor: ALO.RS
17.10.2023 u 16:57
0

Predsednik se sastao sa srpskim Murinjom! JEDAN DETALJ JE POSEBNO ZANIMLJIV NA DRESU

Predsednik Srbije se sastao sa Aleksandrom Jankovićem

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nalazi se u Pekingu gde je sa delegacijom Vlade Srbije na trećem forumu „Pojas i put“, a tim povodom, predsednik je izjavio da je poseta Kini veoma važna.

On je najavio važne susrete i potpisivanje važnih sporazuma sa Kinom, ali i bilatelarne susrete sa predsednikom Kine Si Đinpingom.

Predsednik Republike Srbije razgovarao je sa trenerom fudbalske reprezentacije NR Kine Aleksandrom Jankovićem.

– Hvala na divnom poklonu! Uvek je posebno zadovoljstvo sresti se sa našim ljudima koji na najbolji način predstavljaju Srbiju u svetu. Srpski Murinjo je na čelu fudbalske reprezentacije velike Narodne Republike Kine! Bravo majstore! – napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter