Izvor: N.portal
02.01.2024 u 02:25
0

VEĆ JE USPEO DA IH IZNERVIRA: Ibrahimović se vratio u Milan i odmah naljutio navijače

Zlatan Ibrahimović pre nepunih mjesec dana vratio se u Milan, klub u kojem je i završio svoju veliku igračku karijeru i postao viši savetnik vlasnicima italijanskog velikana.

FUDBALSKA BOMBA: Zlatan Ibrahimović postaje trener velikana?

Nedugo po preuzimanju nove funkcije pojavio se u Milanelu kako bi obavio razgovor s igračima nakon čega je viđen i u Salernu na utakmici u kojoj su „rosoneri“ remizirali sa Salernitanom.

Proslavljeni Šveđanin nakon toga se odlučio za kratku pauzu pa je sa porodicom otišao u Majami zbog čega za vikend nije prisustvovao u domaćoj pobedi Milana nad Sasuolom (1:0).

Navijači Milana smatraju međutim da nije u redu da Ibrahimović odmara i uživa na plaži dok su svi ostali i dalje fokusirani samo na Milan.

Milan se trenutno nalazi na trećem mjestu Serije A sa 9 bodova zaostatka za vodećim Interom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter