Izvor: Dnevni puls
01.11.2023 u 20:08
0

KATASTROFA: UEFA udarila značajnu kaznu Srbiji

Zbog incidenta navijača na utakmici između Srbije i Crne Gore, UEFA je žestoko kaznila fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Srbija će 19. novembra igrati u Leskovcu sa Bugarskom u poslednjem meču kvalifikacija za EP, koje će biti održano 2024. godine.

Kazna UEFA ne znači automatski da će stadion u Leskovcu biti prazan, jer će Fudbalski savez Srbije iskoristiti mogućnost da na tribinama budu deca do 14 godina, što znači da će izabranici Dragana Stojkovića imati lep ambijent za istorijski plasman na Evropsko prvenstvo.
Srbija je 17. oktobra na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu pobedila Crnu Goru 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Srbija se nalazi na drugom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP u Nemačkoj sa 13 bodova.

„Orlovima“ je neophodan bod u narednom meču protiv Bugarske za plasman na EP, pod uslovom da Crna Gora 16. novembra savlada Litvaniju na svom terenu.

UEFA je istovremeno kaznila i FS Crne Gore sa ukupno 20.000 evra i zabranom vođenja navijača na narednom meču u gostima.

UEFA je naložila FSCG da kontaktira FSS i nadoknadi štetu na stadionu „Rajko Mitić“, koju su napravili crnogorski navijači.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter