Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
20.11.2023 u 22:20
0

ALEKSI AVRAMOVIĆU SLOMLJEN NOS: Potvrđene najgore vesti za Partizan (VIDEO)

Aleksa Avramović je doživeo prelom nosa u Ljubljani na utakmici protiv Cedevita Olimpije.

To je poslednja informacija koja stiže iz Ljubljane, a prenosi je Mozzart sport.

Avramović je u 12. minutu u duelu sa bivšim košarkašem Partizana Jakom Klobučarem pao na parket sa krvavim licem. Sudije su Avramoviću sudile faul, ali je bilo jasno da je on najgore prošao u toj situaciji.

Odmah je otišao na klupu gde mu je pružena prva pomoć. Međutim, videlo se da je u pitanju teža povreda, pa je odmah odvezen u bolnicu, gde je konstatovan prelom nosa.

Ostaje da se vidi koliko će dugo Avramović biti odsutan. Teško je da će pomoći Partizanu u petak, kada gostuje Efesu u Evroligi. U svakom slučaju, Avramović će morati da igra sa maskom, kad god se vrati na parket, a to neće biti prvi put. On je pre dve sezone takođe nosio masku posle identične povrede.

PEH ZA PARTIZAN! Obradović: „Aleksa je morao u bolnicu, valjda mu je slomljen nos“

Partizan ima dosta problema sa povredama ove sezone. Kapiten Kevin Panter je već duže van stroja, a isto očekuje Uroša Trifunovića. Povremeno van stroja su bili Alen Smailagić i Balša Koprivica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter