Izvor: BSC Happy
27.11.2023 u 20:58
0

PARTIZAN RAZBIO BORAC: Katastrofa Čačana u duelu sa crno-belima Borac ne zna šta ga je snašlo razbijen sa 96:48

KOŠARKAŠI Partizana naneli su veoma težak poraz Borcu - 101:56 (24:16, 31:13, 31:14, 15.13) u 9. kolu ABA lige.

Najzad jedna utakmica Partizan Mozzart Beta bez padova, drame i neizvesnog finiša. Navijači su sada gledali kako ekipa Željka Obradovića dominira kao nijednom ove sezone u regionalnom takmičenju. Borac Mozzart nije bio u stanju da ugrozi crno-bele na način na koji su to uspeli Mega i Igokea u ABA ligi. Ovoga puta je ekipa Željka Obradovića zaigrala koncentrisano, borbeno do samog kraja pa ubedljiv trijumf u 9. kolu protiv Čačana nije izostao. Tačnije, bila je ovo jedna od najubedljivijih pobeda kluba iz Humske ikada u ABA ligi –

Evidentno je bilo u prethodnom periodu da su crno-beli u lošem momentu. Neočekivanu porazi u ABA ligi uz neuspehe u Evroligi… Sve se nekako nagomilalo sa povredama PanteraAvramovića Trifunovića pa je ovakav meč baš bio potreban Partizanu da vrati samopouzdanje pred bitne okršaji koji dolaze u narednom periodu i to većina u Begradu. Prvi na redu je Panatinaikos u Areni u četvrtak, a biće to meč kada će se vratili Kevin Panter i Aleksa Avramović.

PARTIZAN – BORAC 96:48

21:40

KRAJ!

U završnici je najlepši potez imao Koprivica, koji je lupio atraktivnu rampu rivalu i tako stavio peat na ubedljivu pobedu Partizana.

21:32

35′ Vukčević ne posustaje, dominira i Koprivica – 96:48

Anđušić je mekano pogodio preko ruke čuvara, a Birts je imao dva neuspešna šuta. Koprivica je zakucao za +50, pa je Borac tražio novi tajm-aut. Tomašević nije ubacio otvorenu trojku, a Koprivica je upisao nove poene. Birts je imao još jedan promašaj, a Tomašević je konačno pogodio trojku. Vukčević i Talić su razmenili poe

21:16

27′ Razbijen Borac – 80:34

Vukčević je pogodio trojku nakon promašaja Frenklina. Smailagić je pod košem položio za +40, a onda je ubacio i trojku. Borac je konačno uspeo da prekinu seriju crno-belih, ali je onda Ponitka poentirao pod faulom, dok mu ni penal nije bio problem. Vukčević je pogodio trojku za 80:34.

21:08

24′ Obradović pohvalio Vukčevića – 66:31

Partizan je serijom 5:0 otvorio drugo poluvreme, a Obradović je bio ponosan na Vukčevića zbog pametnog faula. Borac je konačno pogodio za dva, a onda je Segu forsirao i promašio sa poludistance. Doužer je ubacio poludistancu, a Rebrača nije bio precizan u šutu za tri. Smailagić je zakucao za +33, a Ponitka je dodatno uvećao prednost, pa je Borac morao da traži tajm-aut.

20:38

17′ Velika prednost crno-belih – 41:25

Kaboklo je odigrao dobru odbranu, a onda je položio u kontri. Segu u pokušaju za dva nije bio precizan, a onda smo videli po izgubljenu loptu obe ekipe. Smailagić je pogodio trojku iz kornera za 34:21, pa je Borac morao da traži tajm-aut. Nakon njega su se nastavili promašaji na obe strane, ali je onda Ponitka ubacio trojku. Ledej je realizovao dva penala, kao i Tomašević. Kaboklo i Frenklin su razmenili zakucavanja.

20:30

13′ Anđušić se razigrava – 29:21

Anđušić je bio polovičan sa penala, a Borac je razbio presing i upisao laka dva poena. Kaminski je lagano rešio situaciju pod košem, dok Anđušić, Talić i tomašević nisu bili precizni u napadu. Anđušić se ubrzo ispravio za +11, ali je Segu brzo pogodio trojku.

20:23

10′ Pljuštale trojke – 24:16

Kaminski je nakon tajm-auta ubacio trojku, a Rebrača i Segu nisu uspeli da uzvrate. Kaminski je pogodio još jednu trojku, pa je Mijatović morao da traži tajm-aut. Anđušić je pogodio još jednu trojku za 24:14, a Rebrača je nakon ofanzivnog skoka prekinuo seriju domaćina. Anđušić sa zvukom sirene nije bio uspešan.

20:16

7′ Neizvesno – 15:14

Segu je sa penala bio precizan, a Borts je ubacio trojku. Doužer je prekinuo seriju gostiju, ali je Birts ponovo bio precizan, ovog puta za dva. Isti igrač nije uspeo da dovede Borac u prednost, a Doužer je to kaznio za 13:9. Segu je ubacio sa poludistance, a onda je bio polovičan sa penala. Kaboklo je sa penala bio uspešan, kao i Frenklin.

20:07

3′ Sjajan početak Partizana – 9:2

Kaboklo je lakim poenima na obruču otvorio meč, a Frenklin je pogodio sa poludistance. Naneli je ubacio trojku, a poene je sa niskog posta proizveo Kaminski. Doužer je povećao prednost na 9:2.

 

19:34

Dobro došli na prenos meča Partizan – Borac

Crno-beli žele da konačno izađu iz loše serije u ABA ligi. Imaju dva vezana poraza do ovog meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter