Izvor:
03.09.2017 u 17:45
0

Đorđević pred Tursku: Da izdržimo pakleni ambijent i da pobedimo! (VIDEO)

Selektor Srbije svestan da će utakmica sa Turcima biti vrlo teška i neizvesna.

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u ponedeljak derbi meč na Evropskom prvenstvu protiv domaćina Turske.

Biće to duel za što bolju poziciju u grupi D gde samo Rusija ima dve pobede, a Letonija, Srbija i Turska po jednu pobedu i jedan poraz.

Utakmica je bitna sa vše aspekata, zbog samopouzdanja, podizanja forme i naravno stvaranja pobedničkog mentaliteta za sledeće utakmice.

Biće teško igrati pred 15.000 domaćih navijača, ali naši momci su navikli na pritisak.

Selektor Aleksandar Đorđević je istakao:

Igramo protiv jedne dobre ekipe, koja će igra dosta brzo sa presingom i koja će imati publiku iza sebe. Sav fokus je na ovoj utakmici, ambijent će biti paklen i oni odatle vuku neku snagu.

– Moramo da budemo pažljivi sa loptom, da ne izlazimo iz okvira igre i da u našem zajedništvu tražimo rešenje i dođemo do pobede – rekao je Đorđević.

Milan Mačvan, kapiten selekcije Srbije smatra da je ovaj duel bitan sa psihološkog aspekta:

Moramo da odgovorimo na pravi način na njihovu igru sa dosta presinga. Izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i u dobro raspoloženje pred dva poslednja meča.

– Imaju dva NBA igrača, i baziraju igru na njima Ćedi Osman i Semih Erden tako da su to dve najveće pretnje. Spremićemo se i pokazati mnogo bolje lice na ovom meču – kaže Mačvan.

Telegraf
Foto: kss.rs/Youtube/Telegraf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter