Izvor: Sportklub.rs
14.03.2023 u 16:59
0

Džejms suspendovan: Ipak je sukob bio ozbiljan?

Američki bek Majk Džejms, najbolji igrač evroligaša Monaka, privremeno je suspendovan, a informaciju je zvanično potvrdio klub iz Kneževine.

U saopštenju se navodi da je 32-godišnjak isključen sa treninga jer je prekršio interna klupska pravila. Još nije poznato da li će sjajni strelac biti u sastavu tima na utakmici 28. kola Evrolige, koju Monako igra protiv Virtusa.

I dalje se ne zna da li je ova suspenzija u vezi sa sukobom koji je Džejms imao 25. februara tokom tajm-auta utakmice koju su igrali Monako i Barselona.

Posle tih nesuglasica i Obradović i Džejms su odbili da daju komentar i naglasili da je sukob interna stvar.

Treba naglasiti i da je Džejms propustio i prethodni duel u EL jer je zbog povrede prsta bio van tima u okršaju sa Baskonijom.

U tekućoj sezoni Džejms igra veoma dobro za Monako (skor 18-0) i u proseku beleži 16,8 poena, 3,5 skokova i 4,7 asistnencija.

Igrač Monaka je od 2021. godine, a prethodno je u bogatoj karijeri, između ostalih klubova, nastupao i za Zagreb, Baskoniju, Panatinaikos, Finiks Sanse, Nju Orleans Pelikanse, Armani, CSKA i Bruklin Netse.

Oštro saopštenje Zvezde posle derbija: Ovo nije liga Željka Obradovića! Ili će biti liga svih klubova, ili je neće biti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter