Izvor: Alo.rs
28.03.2024 u 13:35
0

FANTASTIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Ovo je Željko Obradović najviše želeo da čuje

Mogli bi crno-beli da dobiju veliko pojačanje pred večerašnji duel.

Uoči susreta 32. kola Evrolige između Partizana i Olimpijakosa, navijači crno-belih dobili su sjajnu vest: Zek Ledej se vratio treninzima.

Iako još nije zvanično potvrđeno da će Amerikanac zaigrati protiv grčkog tima, reči trenera Željka Obradovića u najavi meča sugerišu da postoji velika šansa za to.

Ledej se vratio u Beograd u sredu uveče, s danom zakašnjenja u odnosu na prvobitni plan, nakon što je boravio desetak dana u Americi zbog gubitka oca.

Problemi sa letovima su uzrokovali kašnjenje, a Obradović je u sredu popodne bio suzdržan u vezi sa Ledejevim učešćem u meču protiv Olimpijakosa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter