Izvor: BSC HAPPY
23.06.2023 u 19:22
0

KRENULE SPEKULACIJE oko novog pleja Zvezde: Kampaco odlazi, a ko bi mogao da ga zameni?

Veoma zanimljiva imena se povezuju sa Crvenom zvezdom

Tek što se završila jedna sezona za ekipu Crvene zvezde, leto kreće, a samim tim i sklapanje novog tima. Mediji su već ranije najavili da iz crveno-belog kluba odlazi dosta velik igrača, a inostrani mediji već neka imena i povezuju sa Malim Kalemegdanom.

PANTER IZMEĐU PARTIZANA I ALTINE: Otkriveni detalji koji će uticati na njegovu odluku

Već je poznato da su iz Zvezde otišli Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Stefan Marković, dok se isto može reći i za Fakunda Kampaca koga je razotkrila žena. Nisu oni jedina imena koja će zameniti crveno-beli, a već se pominju i eventualna prva pojačanja.

Inostrani mediji su već povezali dva eventualna plejmejkera sa Crvenom zvezdom. Poznati novinar Mateo Andreani je istakao da je Crvena zvezda već krenula u lov na jednog plejmejkera, a to je Paris Li, igrač koji je nastupao za Panatinaikos u prethodnoj sezoni.

Međutim, to nije sve. Novinar Arel Ginsber ističe i da je Zvezda naciljala još jednog igrača, a to je Kasijus Vinston iz Bajerna, koji važi takođe za jednog potencijalnog igrača.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter