Izvor: BSC HAPPY
02.05.2023 u 10:59
1

LEGENDA PARTIZANA NAJAVLJUJE PAKLENU ATMOSFERU! Grbović: U Areni će večeras biti 25.000 LJUDI!

Direktor beogradske "Arene" kaže da će dvorana na Novom Beogradu biti mala da primi sve koji žele na večerašnji spektakl

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 dočekuju Real Madrid u trećem meču četvrtfinala Evrolige i imaju priliku da pobedom izbore plasman na fajnal-for u Kaunas.

Trenutno je 2:0 u seriji za crno-bele, koji su prošle nedelje ostvarili dve vrlo važne pobede u „Vizink Centru“ u Madridu. Nažalost, drugi meč obeležili su incidenti zbog kojih je Evroliga suspendovala Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka iz Reala, odnosno Kevina Pantera i Matijasa Lesora iz Partizana.

Navijači Partizana su, razumljivo, pohrlili po karte i „Arena“ će, sasvim očekivano, večeras biti prepuna. Prema rečima Gorana Grbovića, legende Partizana i direktora najveće košarkaške dvorane na Balkanu, moguće je da meču prisustvuje i do 25.000 ljudi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEGENDA PARTIZANA NAJAVLJUJE PAKLENU ATMOSFERU! Grbović: U Areni će večeras biti 25.000 LJUDI!”

  1. Bice napeto kao u mideru , dal’ ce biti na nekom kanalu koji hvata Top Set Boks , verovatno nece , ali bice na Radiju Beogradu 1. predpostavljam , nekada i tamo bude zanimljivo kao sto su bili Rukometasi onomad od pre neku godinu , bas je tada tu na radiju bio velicanstven prenos , jako zanimljiv prenos .
    Navijaci bi trebali da naprave fascinantnu scenografiju i to i za oko i za uho , to bi bilo za pamcenje, naravno ako bi bilo dobro, a sve ostalo bi bilo bezveze .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter