Izvor: Arenasport.com
02.05.2023 u 08:53
0

Pronašli smo recept kako da dobijemo mečeve: DŽOKER SKROMAN KAO I OBIČNO

Briljirao je Nikola Jokić, sa 39 poena doneo je pobedu Denveru nad Finikosm od 97:87 za vođstvo od 2:0 u polufinalu Zapadne konferencije.

Za razliku od prvog meča, drugi je bio potpuno drugačiji, sa jakim odbranama i sa malim brojem poena.

Nije nas služio šut najbolje, vidite sami po rezultatu. Bila je jako tvrda i teška utakmica. Našli smo način kako da dobijemo meč, posebno smom odigrali fantastično u odbrani. To je recept kako bi trebalo da igramo i nadalje„, rekao je Jokić posle meča.

Nikola je sjajno otvorio meč sa 13 poena, zatim je radio za ekipu, da bi u nastavku ubacio 24 koša.

Nema nekog recepta kako ćete da igrate. Radite na terenu sve što treba u datom momentu. Ako treba da šutnete vi šutnete, ako treba da dodate vi dodate. Uradite sve da dobijete utakmicu“.

Serija se seli u Finiks, Jokić ističe da njegov tim ima samo jedan plan.

„Ne želimo da nam bilo šta skreće pažnju. Koncentrisani smo na ono šta mi moramo da uradimo na terenu i tu nema neke posebne pripreme. Znamo da je mnogo toga do nas samih“, zaključio je dvostruki MVP NBA lige.

OBAVLJEN ŽREB za olimpijske košarkaške pretkvalifikacije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter