Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
22.12.2023 u 07:25
0

OBRADOVIĆ BESAN POSLE REALA: „Mi premekani, Real dominantan“

Partizan posle ovog poraza ima skor 9-7 u Evroligi, dok je Real na fantastičnih 15-1.

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju u Madridu u okviru 16. kola Evrolige. Real je u “Vizink centru” nadigrao šampiona ABA lige u svim aspektima, a o uzrocima poraza i snazi rivala govorio je Željko Obradvić, trener crno-belih.

Partizan posle ovog poraza ima skor 9-7 u Evroligi, dok je Real na fantastičnih 15-1.

“Stvarno verujem da smo odigrali veoma lošu utakmicu u svakom smislu. Gubili smo lopte, bacali smo je protivničkom timu u ruke… Loše smo stajali u odbrani, a u napadu nismo ni razmišljali kako da kaznimo greške protivnika. Real je neverovatan tim i zaslužili su da pobede. Nema objašnjenja, naša odbrana je bila premekana. Real je dominirao u svim segmentima”, rekao je Željko Obradović.

Printscreen/Twitter/@ABA_League

Potom je devetostruki prvak Evrope dobio i pitanje o tome da li je na Partizan nepovoljno uticala i iistorija duela sa Realom. Pitanje je impliciralo događaje iz plej-of serije u prethodnoj sezoni.

-O čemu pričamo? Igramo kao što igramo protiv bilo kog drugog rivala. Nebitno je da li je sa druge strane Real Madrid ili bilo ko drugi. Zaista, iznerviram se kada me neko pita tako nešto – rekao je Obradović.

– Dug je put pred nama i iza nas, a igrači verovatno osećaju umor. Ipk, mislim da to nije nikakav izgovor jer je i Real u utorak igrao u Beogradu, pa se vratio u Madrid… Ne bih previše o njima, verujem da su ubedljivo najbolji tim u Evroligi. Žao mi je što nismo probali da pružimo veći otpor i što nismo igrali na nivou koji nas krasi. Želja, borbenost i pamet u napadu… Još jednom hvala svim ljudima koji su došli ovde da nas podrže – zaključio je trener Parizana.

TEŽAK PORAZ PARTIZANA U MADRIDU: Real prekinuo seriju crno belih i pokazao zašto je lider Evrolige (FOTO/VIDEO)

Posle meča sa Realom, Partizan u nedelju gostuje Zadru u ABA ligi, a potom u narednoj rundi Evrolige crno-beli dočekuju Virtus iz Bolonje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter