Izvor: kurir.rs
28.08.2020 u 12:29
0

STIGLO POJAČANJE: Novi košarkaš Partizana na lekarskim pregledima u Beogradu!

Novi košarkaš Partizana Amerikanac Erik Mika doputovao je u Beograd i danas je na lekarskim pregledima.Partizan je na svom Tviter nalogu objavio fotografije američkog centra sa lekarskih pregleda.

Rođen 5. januara 1995. godine, diplomac Brigam Jang Univerziteta je do skoro nastupao za razvojni tim Sakramento Kingsa, odakle je tokom 2020. bio na kratko prekomandovan u prvi tim.

PROČITAJTE JOŠ…

NESTOROVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Pogledajte gde je HAPPY BSC ulovio kontroverznog pulmologa (FOTO)

Video PRETUČENU ženu, pa NASMRT IZBO LJUBAVNIKA?! Poznanici OTKRILI nove detalje UŽASA kod Knića

DANAS JE VELIKA GOSPOJINA: Na praznik majki i žena jedna stvar se NIKAKO NE RADI

OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Jovanu Jeremić dočekalo iznenađenje u studiju Happy TV (FOTO)

Seniorsku karijeru Mika je započeo u Pezaru, odakle je otišao u Brešu, zatim nemački Medi Bajrojt, kineski Sinkjang Tajgers i potom Sakramento.

U sezoni 2019/2020, Mika je u razvojnom timu Sakramento Kingsa prosečno imao učinak od 18,7 poena i 11,9 skokova za 30,7 minuta provedenih na terenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter