Izvor: Happybsc
30.08.2023 u 07:08
0

MITAR ODUŠEVLJAVA MASE: „Kralj je prisutan“, Aleksandar Mitrović baca publiku u trans (VIDEO)

Nalazi se na listi najboljih strelaca koje je Srbija imala, bivši golgeter Partizana, Anderlehta, Njukasla, Fulama i od skoro saudijskog Al Halila, blista kako na terenu u svojim klubovima tako i dok posmatra sportsku utakmicu kao običan gledalac.

Na društvenim mrezama postao je viralan snimak jedne košarkaške utakmice kojoj je, čuveni prisutvovao i čuveni Mitar kao gledalac.

DA LI JE MOGUĆE? NOLE? NAJBOLJI SVIH VREMENA odustaje od TURNIRA! – izašao SPISAK BEZ ĐOKOVIĆEVOG IMENA

Kada ga je kamera koja prati dvoranu prikazala na semaforu, navijači su bukvalno pali u trans. Mitar je morao da ustane i baš poput kralja kakv i jeste pozdravi svoje verne navijače.

@zzxt.15 The king is here☝🏽 #CapCut #tiktok #الهلال ♬ الصوت الأصلي – Ze❤️‍🔥

Podsećamo Aleksandar Mitrović jedan je od najboljih srpskih fudbalera svih vremena rođen je u Smederevu, a od nedavno brani boje Al Hilala iz Rijada. Iako je navođeno da su se saudijci predomislili i da mu ponovo sleduje transfer, na svom prvom meču oduševio je zahtevnu arapsku publiku, igra sjajno već na prvoj utakmici je postigao gol te je vlasnik kluba ipak odlucio da ga zadrži

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter