Izvor: happybsc
20.08.2023 u 08:36
0

MITROVIĆ U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Trener Fulama ga isprozivao, a ovo su detalji ugovora

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović novi je fudbaler Al Hilala.

Više nema dileme, otišao je u Saudijsku Arabiju i tamo je nastavio karijeru. Fulam je poslednjih nedelja natezao i nije hteo da pusti svog napadača posle pet i po godina. Rekorder u nacionalnom timu Srbije je ovaj posao dogovorio još pre više nedelja i bio je nezadovoljan što mu Fulam nije izlazio u susret.

Fulam je odlučio da ga „pusti“ tek pošto je Fabricio Romano, italijanski poznavalac fudbalskih tema javno objavio da je Engleski klub dobio ponudu koju jednostavno nije mogao da ignoriše.

Da će popularni Mitar napustiti Fulam bilo je već naznaka u meču sa Evertonom, ipak stvari su postale kristalno jasne kada Mitrovića, ovog puta nije bio ni u protokolu za meč sa Brentfordom. Odlazi u Saudijsku Arabiju u subotu uveče, odmah posle medicinskih pregleda koje će obaviti istog dana u Parizu.

Zvanična potvrda stigla je sada i od trenera  Fulama Marko Silva saopštio je u subotu da je Aleksandar Mitrović po svaku cenu želeo da napusti Fulam i dodao da je sve dogovoreno između londonskog kluba i Al Hilala iz Rijada, gde će najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena nastaviti karijeru. Dobio sam informaciju i potvrdu da će otići iz Fulama u Al Hilal, pošto su klubovi postigli dogovor. Završila se Mitrovićeva era u Fulamu. Po svaku cenu je želeo da napusti klub. Ako me pitate da li bi fudbaleri trebalo da se ponašaju ovako, ne, to nije normalno, rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za medije posle meča.

Mitrović je u Fulamu od početka 2018. godine kada je tamo menadžer bio Slaviša Jokanović. Sa „kotidžersima“ se dva puta uspinjao do Premijer lige i vraćao u Čempionšip, a sada Fulam igra u eliti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter