Izvor: Blic.rs
17.10.2023 u 09:58
0

„Najveći sam krivac!“ Savo Milošević u šoku posle poraza BIH

Oglasio se Savo Milošević posle poraza

U ponedeljak uveče odigralo se sedam utakmica osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se igra iduće godine u Nemačkoj. Najzanimljivija utakmica svakako je bila ona između Bosne i Hercegovine i Portugala, gosti su slavili sa ubedljivih 5:0. Oglasio se Savo Milošević posle poraza.

Nakon utakmice trener Savo Milošević govorio je o samom meču.
– Moram da priznam da je za mene sve bilo iznenađenje, a možda sam, verovatno, i najveći krivac danas. Jednostavno, energetski i fizički nismo mogli da pariramo ovom timu. Oni su drugi nivo, jedan od najboljih timova. To nema veze sa nama. Nismo bili najbolji. Iz kojih razloga, sada ne mogu da kažem. U timu sam pet-šest dana, tada je delovalo sasvim dobro.

Ogolio je situaciju u timu.

– Očigledno je da nemamo snage i nemamo dovoljno za dve utakmice u tri dana. U ovim oblastima mnogi ljudi imaju isti problem. Ponovo je Portugal doveo 4-5 novih igrača, a bolji su i od onih koji su igrali pre nekoliko dana. Bilo je teško održati nivo igre, na to se svelo. I onda taj penal, sa takvom ekipom uđeš sa negativnim rezultatom na startu utakmice i onda sve ide u ovom pravcu. Ipak, rekao sam momcima u svlačionici da su u drugom poluvremenu igrali karakterno – rekao je Milošević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter