Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
27.01.2024 u 21:54
0

NEVEROVATNA SITUACIJA U BUNDESLIGI! Sudija ošamućen, a onda se javio gledalac…

Na utakmici Bundeslige između Volfsburga i Kelna dogodila se nesvakidašnja scena. Jedan od gledalac već od 14. minuta bio je angažovan da bude četvrti sudija.

U 14. minutu meča, prilikom jedne od intervencija fudbaler Kelna Maks Finkgrafe je snažno ispucao loptu i koja je pogodila u glavu pomoćnog sudiju Torbena Zivera.

Pomoćnik nije mogao da nastavi meč, pošto je bio u potpunosti ošamućen, pa ga je zamenio četvrti sudija Nikolas Vinter.

Kako meč nije mogao da bude nastavljen bez četvrtog sudije, zvanični spiker je od delegata dobio naredbu da uputi poziv putem razglasa da se eventualno među navijačima nađe kvalifikovani sudija.

Ulogu četvrtog sudije preuzeo je Tobijas Krul, 32-godišnjak koji je bio na tribinama, a golman je lokalnog MTV Gifhorna koji se takmiči u šestom rangu takmičenja. On se potom presvukao u crnu uniformu i stao kraj aut-linije.

NASTAVIO GOLGETERSKU SERIJU: Vlahović postigao jedini gol za Juventus protiv Empolija

Meč Volfsburga i Kelna završen je nerešeno 1:1.

U ostalim mečevima Bundeslige, Bajern Minhen je sa 3:2 pobedio Augsburg, dok je Štutgart sa 5:2 bio bolji od Lajpciga, a Verder je s 3:1 slavio protiv Frajburga. Utakmica između Hofenhajma i Hajdenhajma završena je nerešeno 1:1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter