Izvor: Kurir
11.04.2024 u 18:56
0

NIJE ŽELEO DA OSTANE DUŽAN PRIJATELJU KOJI MU JE POMOGAO: Dani Alveš izašao iz zatvora i vratio novac Nejmaru, evo koliko

Legendarni brazilski fudbaler, Dani Alveš, već neko vreme boravi na uslovnoj slobodi nakon što je platio milion evra za izlazak iz zatvora u Barseloni.

Puno se pričalo o tome ko je zaslužan za to što je jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji došao do ogromne sume novca za kauciju, a nagađanja su „padala“ jedno za drugim.

Prema najnovijim informacijama Alveš je, neposredno nakon izlaska iz zatvora u Barseloni, vratio novac koji je dobio od porodice Nejmar.

Nejmarovi su pomogli prijatelju u teškim trenucima, a nekadašnji reprezentativac Brazila nije želeo da ostane dužan i uplatio je porodici 150.000 evra.

Podsetimo, pored 4,5 godine zatvora, Alveš je kažnjen i sa zabranom prilaska devojci koju je silovao u jednom noćnom klubu u Barseloni, a određeno mu je i da žrtvi isplati 150.000 evra.

Nakon što je Sud dozvolio fudbaleru da napusti zatvor uz plaćenu kauciju, svetski mediji su pokušali da otkriju ko stoji iza uplaćenog novca.

Prvo su svi bili ubeđeni da je Nejmar još jednom priskočio u pomoć, ali njegov otac se oglasio i demantovao da će porodica opet pomoći Alvešu. Zatim se pojavila informacija da je novac dao Memfis Depaj, a novinarka Marisa Martin Blaskez smatra da je otkrila pravu istinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter