Izvor: Tanjug
19.04.2023 u 07:52
0

NOLE DANAS IGRA PRVI MEČ NA SRPSKA OPENU: Đoković u Banjaluci protiv Van Aša

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće danas oko 15 časova meč osmine finala na ATP turniru u Banjaluci protiv Francuza Luka van Aša, saopštili su organizatori Srpska opena

Ovaj meč planiran je kao treći duel dana na Centralnom terenu. Đoković je u prvom kolu bio slobodan, dok je Van Aš pobedio Švajcarca Stana Vavrinku 1:6, 7:6 (7:4), 6:4.

Program na Centralnom terenu otvoriće od 11 sati srpski teniser Laslo Đere i Hrvat Borna Ćorić, koji će se sastati u osmini finala Srpska opena. Po završetku ovog meča biće nastavljen duel prvog kola između srpskog tenisera Hamada Međedovića i Francuza Gregoara Barera.

FANOVI OSTALI SKRHANI: Nole završio trening, ali publika ipak bez autograma i fotografije!

Francuz je prvi set dobio u taj-brejku 7:6 (8:6), a onda je meč prekinut zbog kiše. Potom će na teren izaći Đoković i Van Aš, a program će na Centralnom terenu da zatvore Francuz Gael Monfis i Čeh Jirži Lehečka, koji će odigrati meč prvog kola. Program na terenu „Grenstend“ otvoriće Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović koji će se u prvom kolu dublova sastati sa Amerikancem Hanterom Risom i Aisamom-Ul-Hak Kurešijem iz Pakistana.

Na ovom terenu potom sledi meč prvog kola u singl konkurenciji između Damira Džumhura iz BiH i Britanca Lijama Brodija, a zatim će svoj meč nastaviti Peruanac Huan Pablo Variljas i Francuz Ugo Gaston. Program na ovom terenu zatvoriće meč osmine finala između Australijanca Alekseja Popirina i Slovaka Aleksa Molčana.

Na terenu broj Jedan biće odigrano pet mečeva prvog i drugog kola u dubl konkurenciji.

Srpska open se igra za nagradni fond od 562.815 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter