Izvor: BSCHAPPY
06.03.2024 u 14:48
0

NOVAK SLOBODAN TURNIR OTVARA DUCI: Od Srba na terenu INDIJAN VELSA večeras Lajović i Kecmanović

Sve prenose srpskih igrača na ATP MASTERS 1000 Indian Vels, možete pratiti sa nama u blogu uživo na portalu HAPPYBSC

Dušana Lajovića, koji se trenutno nalazi na 56. mestu ATP liste, očekuje meč sa 46. teniserom sveta, Fincem Emilom Rusuvorijem.

U jedinom dosadašnjem susretu dvojice tenisera koji je odigran 2021. u Torontu, srpski teniser je pobedio nakon tri seta. Na teren će i Miomir Kecmanović, trenutno 47. igrač sveta, kog očekuje duel sa devet mesta slabije plasiranim Italijanom Lorencom Sonegom.

Dva tenisera su se do sada sastajala šest puta – poslednji put u Rio De Žaneiru pre dve godine – i izjednačeni su po broju pobeda. Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom očekuje pobednika meča između Australijanca Aleksandra Vukića i nekoga od kvalifikanata.

TURNIR MOŽE DA POČNE NAJBOLJI ZADOVOLJAN: Novak Đoković vrši poslednje pripreme za nastup na Mastersu u Indijan Velsu

NOVAK POSLE PET GODINA

najbolji svetski i srspki teniser Novak Đoković pred početak turnira prisetio se kada je prvi put zaigrao na ovom turniru.

“Poslednji put kada sam igrao na ovom prelepom terenu bila je 2019. godina. Imam osećaj kao da je bilo juče. Sjajno je ponovo biti u ‘teniskom raju’. Jedva čekam da turnir ponovo počne. Idemo”, napisao je Đoković, najuspešniji igrač u istoriji tenisa.

Đoković je ovaj turnir osvajao pet puta (2008, 2011, 2014, 2015. i 2016. godine), po čemu je, uz Rodžera Federera, najuspešniji u istoriji ovog turnira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter