Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 16:02
0

DELFINI KREĆU IZ DRUGOG ŠEŠIRA! Vaterpolisti Srbije ćekaju rivale na SVETSKOM PRVENSTVU!

U Atini će u utorak biti održan žreb grupne faze Svetskog prvenstva u vaterpolu, koje je na programu od 17. do 29. jula u japanskoj Fukuoki.

U muškoj konkurenciji u prvom šeširu će biti: Španija, Grčka, Hrvatska i Italija. Vaterpolisti Srbije se nalaze u drugom šeširu sa selekcijama Mađarske, Kanade i SAD. U trećem šeširu su Brazil, Francuska, Crna Gora i Australija, dok se u četvrtom nalaze Južna Afrika, Japan, Kina i Kazahstan.

U konkurenciji vaterpolistkinja u prvom šeširu se nalaze: SAD, Mađarska, Holandija, a u drugom Španija, Australija, Kanada i Grčka. U trećem šeširu biće Brazil, Izrael, Francuska i Novi Zeland, a u poslednjem, četvrtom su Južna Afrika, Japan, Kina i Kazahstan.

Pobednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale SP, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije razigravati za prolaz među osam najboljih.

SEMINAR NA ZLATIBORU: Glavna tema izazovi u sportu

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter