Izvor: Tanjug.rs
20.02.2023 u 13:56
0

Finalni mečevi četvrtog kola Regionalne lige: Dorćol u znaku boksa

Domaćin četvrtog kola je Radnički iz Beograda, a na turniru učestvuju bokseri iz deset timova sa prostora bivše Jugoslavije

Finalni mečevi četvrtog kola Regionalne lige bokserske biće održani večeras u 18 sati u SRC „Milan Gale Muškatirović“ u Beogradu, saopšteno je iz Bokserskog saveza Srbije.

U sezoni 2022/23. za naslov šampiona bori se deset klubova: Radnički, Novi Pazar, Sombor, Loznica, Vardar (Skoplje), Nikšić, Slavija (Banjaluka), Sveti Donat (Zadar), Maribor i Željezničar (Sarajevo). Prvo kolo održano u Banjaluci, a potom su usledili mečevi u Nikšiću i Loznici.

Prve četiri najbolje ekipe će ući u „plej-of“, koji će se održati na neutralnom terenu. Prvo mesto na tabeli drži Loznica sa 104 boda, dok je Novi Pazar drugi sa 96.

Bokseri Novog Pazara lideri su regionalne lige posle četvrtog kola, koje je održano na Dorćolu u Sportsko-rekreativnom centru “Milan Gale Muškatirović”.

Domaćin takmičenja bio je Radnički, a publika je mogla da uživa u sjajnim mečevima i pobedama asova kao što su Vladan Babić, Igor Rogić i Džejlan Toskić (Novi Pazar), Jovan Nikolić (Sombor), Leo Cvitanović (Slavija).

Novi Pazar vodi na tabeli sa 135 bodova, sledi Slavija iz Banjaluke 121, Loznica 120, Sombor 109, Radnički Beograd 71, Vardar 54, Nikšić 54, Maribor 51, Željezničar 25, Sveti Donat Zadar 0.

Honda razmatra mogućnost da se 2026. formalno vrati u Formulu 1
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter