Izvor:
02.10.2016 u 00:34
0

DUŠAN DŽAKIĆ ZA HAPPYTV.RS: Ne čujem se sa hrvatskim borcem kojem sam spasao život

Takmičar u MMA Dušan Džakić je veoma interesantna ličnost. Kada se ne bori u oktagonu onda vreme provodi u svojoj kući gde je u dvorištu napravio mini zoološki vrt.

Od svih mečeva najupečatljiviji je onaj iz decembra 2014. kada je savladao hrvatskog takmičara Sebastijana Eminija, koji je tada izgubio svest. Naš takmičar je tada ostao priseban, izvadio mu jezik i tako mu spasao život.

Koliko sada imate životinja u svom zoološkom vrtu?

Dve divlje patke, papagaje, kojeg šarana, dva psa, mačku, divlju gicu, kornjače i zlatnu ribicu.

Koju ćete sledeću životinju da nabavite?

Voleo bih da imam dva labuda.

Okrenimo se sportskim temama. Da li se čujete sa Eminijem?

Ne, nažalost nemamo kontakt. Ovim putem bih želeo da ga pozdravim i poželim mu uspešnu karijeru.

Od tog meča su prošle dve godine. Da li vam se javio nekada?

Čuli smo se nekoliko meseci nakon meča, pitao sam ga da li mu je zdravstveno stanje bolje. Drago mi je da je nastavio sa treninzima.

Kada sledeći put ulazite u oktagon?

Početkom novembra, u organiozaciji Abu Dabi voriors, takmičiću se u Brazilu. Ne znam ime protivnika. To je kvalifikacioni turnir za zaršno takmičenje koje će se za Novu Godinu održati u Abu Dabiju. Ako prođem kvalifikacije i uđem u finale boriću se za šampionski pojas u kategoriji do 77 kilograma.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dusan Dzakic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter