Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
08.01.2024 u 16:15
0

NIKOLA GRBIĆ LIČNOST GODINE U POLJSKOJ: Najbolji, kada je najpotrebnije (FOTO)

Nikola Grbić će dugo da pamti ovogodišnji Božić.

Na Badnji dan proglašen je za najboljeg trenera u Poljskoj, a danas je odbojkaška reprezentacija, koju on fanastično vodi, izabrana za Ličnost godine u anketi časopisa „Vprost“. Nagrada je značajnija kada se zna da od 1991. samo pet sportskih ličnosti ponelo je veliko priznanje.

FINALNI TURNIR LIGE NACIJE ZA ODBOJKAŠE: Evo sa kim Srbija prvo igra

Ovih dana pljušte pohvale na račun Nikola Grbića, za kojeg ističu da je nešto najbolje što se desilo poljskoj odbojci. Podsećaju da je 2023. pod vođstvom Grbića osvojila EP, Ligu nacija, izborila plasman na Olimpijske igre uz 29 utakmica bez poraza zaredom.

Printscreen/Instagram/polskasiatkowka_official

– Moj poljski je malo bolji – obratio se na poljskom jeziku Nikola Grbić. – Nagradu sam dobio zahvaljujući odbojkašima koji su zaredom svojim tri velika turnira. Verujem da ćemo i 2024. proslaviti kao uspešnu godinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter