Izvor: INFORMER
10.04.2024 u 10:45
0

„Veliki ponos za celu Srbiju“: Profesorki Matematičke gimnazije Brnabićka je uputila samo reči hvale

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić uputila je čestitke Matematičkoj gimnaziji i profesorki engleskog jezika u toj školi Ivani Milošević, povodom nagrade za najbolju nastavnicu liderku u svetu, na takmičenju koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama, na Floridi u konkurenciji od 5.000 nastavnika.

-Uvek me neizmerno raduju uspesi nastavnika, đaka i obrazovnih institucija iz naše zemlje. Ovim uspehom dokazujete da ideje, posvećenost, trud i inovativnost u radu mogu da donesu velike rezultate i bitna priznanja -navela je Brnabić.

Brnabićka je profesorki Ivani Milošević zahvalila što učenicima daje najbolju moguću podršku u obrazovanju i ispunjenju njihovih ciljeva.

Srbija plače od smeha na odgovor učenika na zadatak iz matematike! Pljušte komentari: „Petica kao vrata“

-Moram da istaknem da je ovo veliki ponos ne samo za Matematičku gimnaziju i Vaše učenike, već i za celu Srbiju, samim tim što je po prvi put neko iz naše zemlje, u brojnoj konkurenciji od više od 5.000 nastavnika engleskog jezika iz celog sveta, poneo ovu značajnu nagradu“, navela je Brnabić.

Još jednom upućujem iskrene čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, profesorki Ivani i svim učenicima na predanom radu u ispunjenju ovako značajnih rezultata – navodi se u čestitki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter