Izvor: HAPPBSC
14.01.2024 u 19:21
0

NOVI UDARAC ZA SRPSKI VATERPOLO: Grčka bolja od „delfina“, na ovo nismo navikli

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Grčke u meču za razigravanje od petog do osmog mesta na Evropskom prvenstvu sa 12:10.

„Delfini“ će tako čekati poraženog iz meča Rumunija – Crna Gora u meču za sedmo mesto.

Svakako da nismo navikli da se naša zemlja bori za sedmo mesto, a sada svi strepe i da li će se olimpijski šampioni uopšte naći na Olimpijskim igrama ove godine.

NEPRISTOJNA PONUDA: Đoković usred meča dobio bračnu ponudu, pa odgovorio(VIDEO)

U najefikasnijoj, prvoj, deonici Srbi su igrali odlično, koristili su sve šanse i činilo se da smo preboleli poraz od Mađarske u četvrtfinalu.

Konstantno su izabranici selektora Uroša Stevanovića dolazili do prednosti, čak i 5:3 u jednom momentu, ali na kraju deonice došlo je do pada.

Od tog momenta su vezali Grci tri gola i pred poluvreme bili u prednosti, ali je Dušan Mandić pogotkom postavio egal.

Poslednje vođstvo našem timu u prvoj polovini trećeg kvartala doneo je Đorđe Lazić, a onda je viđen novi sumrak.

Četiri gola u seriji, dva puta sa igračem više davao je viceprvak sveta i tako obezebdio treću pobedu zaredom protiv Srbije, nakon onih u polufinalu Svetskog prvenstva i na Svetskom kupu.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Dušan Mandić sa tri gola, dok su Marko Radulović i Đorđe Lazić dodali po dva. U reprezentaciji Grčke najbolji su bili Janis Funtulis i Konstantinos Genidunias, koji su postigli po tri gola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter