Izvor:
19.02.2017 u 04:41
0

SPEKTAKULARAN POVRATAK RAĐENA: Zaigrao posle dve godine i odveo Oradeu u finale Evrokupa!

Srpski vaterpolista Nikola Rađen u velikom stilu vratio se u bazen posle dve godine pauze zbog suspenzije, nakon što je postigao odlučujući penal za prolaz u finale Evrokupa rumunske Oradee protiv Verone.

Oradea je u revanšu uspela da stigne dva gola minusa iz Italije pobedom od 5:3, a potom je slavila posle peteraca 4:3, golom Rađena u poslednjoj seriji, dok je srpski golman Gojko Pijetlović odbranio jedan udarac.

"Nisam mogao da zamislim bolji povratak, drago mi je da sam u prvoj utakmici dao poslednji odlučujući gol u istorijskoj pobedi za Oradeu.

Predvođeni Gojkom Pijetlovićem, koji je odbranio poslednji penal, zasluženo smo pobedili i izborili finale", rekao je Rađen posle utakmice.

Oradea se u borbi za trojfej sastaje se sa FTC Budimpeštom, koji je bio bolji od Jadrana iz Herceg Novog ukupnim rezultatom 17:16.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter