Izvor: Arenasport.com
10.07.2023 u 12:19
0

STRAHINJA RAŠOVIĆ VERUJE u bolje rezultate vaterpolista: Spremni smo za Svetsko prvenstvo

Vaterpolista Srbije, Strahinja Rašović izjavio je da će njegov tim dati maksimum na predstojećem Svetskom prvenstvu i dodao da će ekipa u svaki meč ući sa željom da pobedi.

Rašović je za reprezentaciju Srbije odigrao 132 utakmice i postigao je 234 gola, a sa „delfinima“ je osvajao medalje na Olimpijskim igrama, Svetskoj ligi i Svetskom kupu.

NEMAČKA PRUŽILA NADU SRBIJI, pa je ugasila: Francuska pobedila i ostavila „orlove“ bez F8 Lige nacija

„Treniramo punom parom i sve ide kako treba. Imamo odlične uslove u Kašivazakiju, stigli su Crnogorci sa kojima ćemo da sparingujemo. Pred nama je najteži ispit ovog leta i nadam se da ćemo da budemo spremni“, izjavio je Rašović, preneo je zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Iskusni Rašović je istakao da je ekipa analizirala igre u Istanbulu i Los Anđelesu i da veruje kako će u budućnosti rezultati biti mnogo bolji.

„Videli smo šta je bilo loše. Ne možemo da se ubijemo posle Amerikanaca i Rumuna, koje smo nedavno deklasirali. Nije protivnik bio u pitanju, već naša glava. Jednostavno, poraz od Amerikanaca je ostavio traga protiv Rumuna. Idemo dalje“, rekao je Rašović.

Srbija će na SP u Fukuoki koji počinje 14. jula igrati u grupi sa Španijom, Crnom Gorom i Južnom Afrikom.

„Španija je odlična ekipa, nema tu priče. Ali za nas idealan rival da vidimo koliko možemo. Sa Crnom Gorom će kao i uvek da bude velika borba. Južna Afrika nije rival za brigu. Najvažnije je da se mi u glavi doteramo. Idemo u Fukuoku da igramo, ne dolazimo da bi ispali u osmini ili četvrtini finala. Koliki su nam dometi videćemo, ali u svaki meč ćemo ući da budemo što bolji i da pobedimo. Sve je to sport, naše je da damo maksimum“, zaključio je Rašović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter