Izvor: Happy BSC
12.02.2021 u 14:04
0

TAJNE BOKSA: On stvara šampione, ali i SUDI! (VIDEO)

Zdravko Milojević Banjalučanin međunarodni sudija u boksu, više od 40 godina nalazi se u svetu boksa.

NE PROPUSTITE:

PREDSTAVLJEN NOVI PAKET MERA: Ovoliko novca sleduje privredi i građanima (VIDEO)

NOVI PREDMET U ŠKOLI: Ministarstvo prosvete pojašnjava kako će sve biti ORGANIZOVANO

ČESTITKA LAVROVA: Reči podrške i zahvalnosti Selakoviću povodom Dana državnosti Srbije

U intervju koji nam je ekskluzvno dao, otkriva kome je sve sudio a sudio je vise od 30 mečeva za šampionsku titulu Klicku,Vujevu Cagajevu…

Zdravko Milojević trenirao je i boksovao sa Marijanom Benesom, šampionom boksa iz Banjaluke, a kaže da boks vise nije kao nekad nasilan sport i da se boksom sada bave intelektualci sa fakultetskim obrazovanjem, i da od 14 šampiona, 11 ih ima zavrsen fakultet.

Milojević kaže da je korona učinila svoje pa se boksuje bez publike, a nedavno je bio u Moskvi gde je upoznao Vladimira Putina Predsjednika Rusije i predsednika Noćnih vukova Zoldatova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter