Izvor: Blic
04.09.2023 u 19:30
0

(UŽIVO) IDEMO MOMCI! NAŠI ODBOJKAŠI ZGROMILI ESTONIJU SA 3:0!

21:14 – Nemaju Estonci odgovor na naš servis.

Srbija – Estonija, u toku je treći set (25:16, 25:23)

Treći set

9:6 – Odličan početak trećeg seta, Na vreme smo se odlepili i hitamo ka novom trijumfu.

Drugi set

25:23 Bravo momci! Odigrala je Srbija najbolje kada je bilo najpotrebnije i došla do ogromnih 2:0.

22:22 Drama u drugom setu dostiže vrhunac.

16:16 – Bori se Srbija, ali se Estonije ne da. Mnogo bolji otpor pružaju u ovim momentima.

6:7 – Estonija ima prednost, ali je ona toliko mala da je zanemarljiva. Daleko je neizvesnije u drugom setu nego što je bio slučaj u prvom.

Prvi set

25:16 – Srbija dolazi do 1:0 u setovima bez problema.

15:9 – Kakva dominacija naših momaka. Sigurno koračaju ka osvajanju prvog seta.

6:3 – Srbija je u nizu od četiri vezana poena, čini se da polako hvatamo željeni ritam na početku utakmice.

4: 3 – Prvo vođstvo „plave čete na meču“! Odličano zatvorena dijagonala za nove poene Srbije.

1:1 – Krsmanović iz bloka osvaja prve poene za Srbiju, nakon početnog vođstva Estonije!

Utakmica je počela!

Izabranici Igora Kolakovića nastavljaju tamo gde su stali. Posle pobede nad Švajcarskom i Belgijom, Srbija je poklekla pred evropskim i svetskim šampionom Italijom.

Sada je pred „plavom četom“ novi izazov – selekcija Estonije.

Početak meča zakazan je za 18.00, a dešavanja iz poena u poen možete da pratite i putem lajv bloga Sportala, dok je televizijski prenos obezbeđen na prvom programu RTS-a.

Uoči meča

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od šampiona Evrope i sveta Italije rezultatom 3:0 (25:15, 25:19, 25:21). Posle dve pobede protiv Švajcarske i Belgije, usledio je prvi poraz na Evropskom prvenstvu u grupnoj fazi od glavnog favorita za osvajanje ovog turnira.

Kako je Italija deklasirala Srbiju

Pokazala je Italija da je bolji i realno kvalitetniji rival i bez većih problema je došla do laganog trijumfa bez izgubljenog seta.

„Klackalica“ u prvom setu trajala je neko vreme, a onda je Italija počela sve više i više da se odlepljuje, da bi na kraju sa ubedljivih deset razlika došla do 1:0 i tada je bilo jasno da je pred Srbijom zverski težak posao.

Nešto više je Srbija pokazala u drugom setu, ali ni tu Plava četa nije imala odgovor na sjajne Italijane, a prijem servisa i blok je nešto što je presudilo. Jednostavno, nedostajalo je to u ovom meču, a Italijani su veliki broj poena uzeli baš na ovaj način.

Kolakovićevi momci su u poslednjem, trećem setu izgledali daleko ozbiljnije, a u jednom trenutku su imali i dva razlike, što ipak nije bilo dovoljno da se smanji rezultat. Na kraju je Italija preokrenula i došla do velikih 3:0.

Ekipi sada sledi dva dana odmora, selidba u Ankonu gde će naši odbojkaši odigrati dva preostala meča u grupi – protiv Estonije i Nemačke.

Nakon tri runde, u našoj grupi Italija i Nemačka imaju maksimalan učinak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter