Izvor: happyBSC
27.10.2020 u 12:39
0

ZAPUŠIO USTA HEJTERIMA Habib objavio sliku polomljenog stopala i u oktagonu odbranio titulu (FOTO)

Habib Nurmagomedov povređen se borio protiv Džastina Gaetjea i uspeo je da ga savlada i odbraniti titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji.

Vest da je Habib u oktagon ušao sa slomljenim stopalom objavio je šef ZFC-a Dan Vajt nakon borbe. On je istakao da ni on nije znao za povredu te da je za nju saznao nakon okončanja borbe.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

LONČAR RAZBIO TABU TEMU: Ovo je OTKRIVENO o zaražavanju dece Kovidom 19!

KORONA JOŠ JAČA! Zabrinjavajuća statistika, u Srbiji 25 odsto više zaraženih nego letos!

CRNOJ GORI VREME CURI! Krivokapić ubrzava partnere

RUSI ČUVAJU BRAĆU Lavrov: Potpuno podržavamo status Republike Srpske

Mnogi nisu verovali Habibu, a danas je Rus na Instagramu objavio fotografije stopala pre meča. Habib je objavio rendgenski snimak stopala od 7. oktobra i fotografiju stopala dan kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter