Izvor: ALO SPORT
19.03.2024 u 10:07
0

OVO JE STRAŠNO: Posle tri meseca potrage pronađeno telo mladog košarkaša iz Rusije

Posle tri meseca potrage pronađeno je telo mladog košarkaša iz Rusije Antona Petruhova

Ovu informaciju objavila je pres-služba organizacije „Potraga za nestalom decom“. Ruska policija je potom potvrdila da se radi o telu Antona Petuhova, jednom od najtalentovanijih ruskih košarkaša. Njegovo telo je nađeno u Sibiru.

Anton Petuhov nestao je u noći sa 30. na 31. decembar u Krasnojarsku, kada je krenuo ka ostrvu Tatišev. Telo nestalog košarkaša pronađeno je skoro tri meseca posle u Jemeljanovskom okrugu Krasnojarske teritorije.

Navodi se dalje, da su telo sportiste u blizini sela Častoostrovskoje u Jemeljanovskom okrugu otkrili stručnjaci iz KSKU „Spasatelj“.

Nekoliko dana po nestanku mladog košarkaša, policija je pregledom video-zapisa sa bezbednosnih kamera „utvrdila da je Petuhov pao sa Oktobarskog mosta u reku Jenisej“.

Anton Petuhov (20) bio je košarkaš Jeniseja i CSKA, bio je visok 203 centimetra i igrao je na poziciji krila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter