Izvor: happybsc
08.11.2023 u 17:59
0

RODŽEROVO MEZIMČE: Đoković i Alkaraz u istom timu? Španac će igrati tamo gde nikad pre nije, čeka se Đoković, Federer zadovoljno trlja ruke

Karlos već ima isplaniranu godinu pred nama

Španac Karlos Alkaraz postao je prvi teniser koji je potvrdio da će učestvovati na Lejver kupu, koji će se septembra 2024. godine igrati u Berlinu.

NE PITAM SE O FEDERERU:„Žalim se na mržnju prema Novaku, uvek mora da se dokazuje više od ostalih“

Španac je igranje u glavnom gradu Nemačke, gde će braniti boje Evrope protiv tima Sveta, potvrdio video obraćanjem putem Instagrama.

„Cenim to što Bjorn Borg, selektor Tima Evropa, ima poverenja u mene. Radujem se što ću sa svojim rivalima ukrstiti snage i u singlu i u dublu. Velika mi je čast što ću predstavljati Evropu na ovom takmičenju. Učiniću sve da moj tim ponovo osvoji trofej na ovom turniru. Jedva čekam da čujem ko će se pridružiti mom timu sledećeg septembra“, rekao je 20-godišnji Alkaraz.

Španac nikada nije igrao u glavnom gradu Nemačke i zato se raduje što će imati priliku da igra pred nemačkom publikom.

„Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred publikom u Berlinu i što ću moći da istražim grad“, zaključio je drugi teniser planete.

Sledeće godine će biti sedmo izdanje Lejver kupa, a Evropa je nakon četiri uzastopne pobede doživela dva poraza.

„Veoma sam srećan što imamo u timu nekog kao što je Karlos“, rekao je Borg.

Ostali učesnici se još uvek čekaju, ali nije nemoguće da u timu sa Alkarazom vidimo i Novaka Đokovića, s kojim bi mogao da zaigra zajedno čak i u dublu. Novak ove sezone nije bio na Lejver kupu, ali jeste 2022. godine, kada se Rodžer Federer opraštao od tenisa.

Inače, Federer je jedan od glavnih ljudi na turniru i sigurno je zadovoljan time što je Alkaraz već sada najavio da će igrati, jer to može da privuče mnogo navijača, ali i ostale najbolje tenisere sveta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter