Izvor: Alo.rs
13.09.2023 u 10:37
1

SRCE KAO KUĆA, AVRAMOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Gest koji će usrećiti ljude na KiM, evo zašto je Aleksa nosio kutiju sa sobom!

Aleksa Avramović je čovek velikog srca.

Mada je humanitarno veče održano nepunih 24 sata od povratka reprezentacije u Beograd, Aleksa Avramović je jutro nakon dočeka na aerodromu predao loptu članovima organizacije Srbi za Srbe da bi uveče bila prodata na aukciji, prenose mediji.

Tanjug/Sava Radovanović

Cilj večeri bio je prikupljanje sredstava za pomoć Narodnoj kuhinji na Kosovu i Metohiji, za opremanje proizvodnog pogona u Novom Brdu. Zahvaljujući donacijama pre i tokom donatorske večeri prikupljeno je 33.950 evra donacija.

PREDSEDNIK VUČIĆ UGOSTIO KOŠARKAŠE: „Cela Srbija vas voli, do ZLATA u Parizu“ (FOTO)

Očekuje se određeni broj uplata i nakon donatorske večeri pa će konačan iznos biti objavljen na sajtu Organizacije u narednim danima.

Donatorsko veče je otvoreno filmom u kojem su prikazani ostvareni rezultati Humanitarne organizacije Srbi za Srbe u prethodnih 18 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRCE KAO KUĆA, AVRAMOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Gest koji će usrećiti ljude na KiM, evo zašto je Aleksa nosio kutiju sa sobom!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter