Izvor: Tanjug
16.06.2020 u 10:45
0

DEFINITIVNO BEZ PUBLIKE US open, ipak, u predviđenom terminu

Američki teniski savez (USTA) odlučan je u nameri da održi ovogodišnji US open bez prisustva gledalaca, piše Njujork Tajms.

Uprkos tome što su neki od najbolji tenisera predvođeni Novakom Ðokovićem i Rafelom Nadalom izrazili zabrinutost zbog dolaska u Njujork i najavljenih strogih pravila za učešće na turniru, a prema saznanjima neimenovanih izvora Njujork Tajmsa, USTA će tokom ove nedelje objaviti da će se turnir igrati u terminu od 31. avgusta do 13. septembra, kako je prvobitno bilo i predviđeno. Održavanje US opena podržali su i ATP i WTA.

Teniska sezona prekinuta je sredinom marta zbog pandemije korona virusa, zbog čega je Vimbldon otkazan, a Rolan Garso pomeren za jesen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter