Izvor: Informer.rs
18.04.2023 u 07:28
0

KIŠA POKVARILA PRVI DAN U BANJALUCI! Srpski derbi se nastavlja DANAS!

Četvrti meč prvog dana turnira u Banjaluci, između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića prekinut je zbog kiše pri rezultatu 6:2, 4:6, 2:0.

Nastavak meča na programu je danas ne od 11 časova, dok će Laslo Đere igrati protiv Romana Safijulina na centralnom terenu isto od 11 časova.

Meč između Hamada Međedovića i Adria Barere zakazan je za 13.30 časova.Ne pre 15 časova očekujemo duele Gaela Monfisa i Jirši Lehečke, kao i Damir Džumhura i Liama Brejdija.

Na Grandstand terenu od 11 časova igraće Elijas Imer i Abedalah Šelbaj, potom su na programu Rišar Gaske i Dino Prizmić. 

Huan Variljas će snage odmeriti sa Hugo Gastonom od 14 časova, pa sledi dubl braće Mateja i Ivana Sabanova protiv Franciska Kabrala i Aleksandra Nedovjesova.

IVANIŠEVIĆ POSLE 30 GODINA OPET U BANJALUCI: U gradu je najbolji svih vremena, imate spektakl kakav će teško moći da se ponovi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter