Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 15:14
0

KRIMINALCI, DILERI, SILOVATELJI! Bekerova ispovest o zatvorskim danima! SVAKODNEVNA BORBA ZA OPSTANAK!

Legendarni Boris Beker, izašao je iz zatvora i u jednom intervjuu opisao iskustvo koje je tamo doživeo.

Bivši trener Novaka Đokovića hoće da počne novi život posle izlaska iz zatvora i napuštanja Engleske.

Osvajač šest Gren slem titula, odslužio je osam meseci zatvora nakon što je proglašen krivim u slučaju ličnog bankrota.

U Engleskoj je Beker osuđen na dve i po godine uslovne kazne zatvora zbog skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti kako bi izbegao plaćanje dugova.

On je u nedavnom intervjuu izjavio da gradi „treće poglavlje“ svog života nakon izlaska iz zatvora. U pripremi je pokretanje TV dokumentarnog filma o njegovom životu i karijeri.

– Ko kaže da život u zatvoru nije težak, ja mislim da laže… Bio sam okružen kriminalcima, dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima, opasnim ljudima. Svaki dan se borite za opstanak. Odmah se morate okružiti s teškim momcima, kako bih ih ja nazvao, jer vam je potrebna zaštita. Ako mislite da ste bolji od svih ostalih, onda gubite. Nema veze što sam bio teniser, jedina valuta koju imamo unutra je naš karakter i ličnost. To je to, nemaš ništa drugo. U početku nemate prijatelje, bukvalno ste sami i to je najteži deo, morate zaista pogledati u sebe svoje kvalitete i svoje prednosti, ali i svoje slabosti – rekao je Beker za „5 Live Breakfast“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter