Izvor: Mondo
30.11.2023 u 12:45
0

NAPAO NOVAKA, A ATP GA NAGRAĐUJE: Amerikanac favorit za prestižno priznanje

ATP je objavio spisak nominovanih za nagrade na kraju sezone, a tu se posredno našao i Novak Đoković! Njegov prvi trener Goran Ivanišević je sada u izboru za najboljeg trenera 2023. godine. Hrvat koji je tokom igračke karijere dogurao i do drugog mesta na ATP listi imaće veliku konkurenciju.

Naravno da je u izboru i Huan Karlos Ferero koji trenira Karlosa Alkaraza, jedinog igrača koji je Novaku u 2023. godine uzimao trofeje i prvo mesto na ATP listi. Tu je i dvojac Daren Kejhil i Somone Vanjozi koji rade sa Janikom Sinerom, kao i Kreg Bojnton prvi trener Huberta Hurkača. A na spisku se našao i Brajan Šelton!

Amerikanac je trener i otac Bena Šeltona, američke teniske senzacije. Sa njim kao šefom struke Šelton junior je stigao do polufinala US Opena, a onda je izgubio od Novaka Đokovića. Tu su nastali problemi kada je Đoković iskopirao proslavu Bena Šeltona koju je koristio tokom turnira, a Brajan Šelton je otvoreno napao najboljeg tenisera sveta.

NEMA NOVAKA ALI ON JE TU: Evo ko je kandidat za ATP priznanje

Novak toliko želi da ga vole… Želeo je da se naruga Benu na kraju meča. Nije to on uradio da bi kopirao Bena, to je uradio da mu se naruga. A to nije lepo kada dolazi od jednog tako velikog šampiona„, rekao je Brajan Šelton tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter