Izvor: Kurir
19.03.2024 u 15:37
0

OTKRIVENI DETALJI SMRTI MOMKA BELORUSKE TENISERKE, NOLETOVE PRIJATELJICE: Bivši hokejaš izvršio samoubistvo

Jutros je kao bomba odjeknula vest da je dečko Arine Sabalenke, Konstantin Kolcov preminuo. Sada mediji iz Belorusije javljaju da je bivši hokejaš izvršio samoubistvo.

– Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogaske spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti – rekao je portparol policije beloruskim medijima.

Kolcov je igrao za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima od 2002. i 2006. godine.

Arina Sabalenka je tako ostala bez svoje velike ljubavi, čoveka koji joj je bio naveća podrška i oslonac u životu i karijeri.

Arina i Konstantin bili su zajedno od 2021. godine. Bivši reprezentativac Belorusije u hokeju pratio je teniserku na turnirima i pružao joj podršku. Arina je često objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama i ostavljala emotivne poruke svom dragom.

„Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te“, napisala je prošle godine u aprilu Sabalenka, ne sluteći da sudbina, nažalost, imala drugačiji plan i da nesrećni Kolcov neće dočekati svoj 43. rođendan.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter