Izvor: happbsc
24.03.2024 u 09:05
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Teniska legenda žestoko napala NOVAKA

Legendarni američki teniser i bivši osvajač US Opena, Endi Rodik uputio je žestoke reči kritike na račun Novaka Đokovića zbog njehove reakcije tokom Indijan Velsa.

Iako je sada već prošlo neko vreme od duela Srbina i Italijana Luke Nardija, Rodik je u jednom podkastu odlučio da da svoj sud i nimalo nije štedeo srpskog asa.

U centru pažnje je bio poen u trećem gemu drugog seta, kada je Nardi stao misleći da je Novak odservirao duplu grešku, a onda vratio loptu u teren. Posle toga je Đoković odigrao jedan udarac, stao, izgubio poen i ušao u raspravu sa sudijom.

Rodik je u svom podkastu istakao da Srbin apsolutno nije bio u pravu u toj situaciji.

“Bio je to potez očajnika. Ne vidim zašto je Novak bio toliko loš protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao da igra. Nije stao. Više je stao Đoković nego Nardi”, istakao je Amerikanac.

Posebno je zamerio jedan detalj Đokoviću.

“Doneo si pogrešnu odluku, onda se žališ sudiji i kasnije to spomeneš mlađem igraču, koji je u tom rukovanju doživeo najveći trenutak u karijeri”, zaključio je Rodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter