Izvor: TANJUG
11.07.2022 u 09:36
0

PONAVLJA SE AUSTRALIJSKI SCENARIO? Novak ne želi da se vakciniše i ne nada se medicinskom izuzeću u SAD

Najbolji srpski teniser i osvajač Vimbldona Novak Ðoković, ponovio je da se neće vakcinisati protiv korona virusa i istakao da se ne nada medicinskom izuzeću u SAD.

Prema aktuelnim zakonima, Ðoković ne može da uđe u Ameriku ukoliko nije vakcinisan, što je pravilo koje važi za sve strane državljane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SRBIJA DOČEKUJE ŠAMPIONA Svečani doček za Novaka Ðokovića u ponedeljak, 11. jula u 20 sati ispred Doma Narodne skupštine!

– Nisam vakcinisan i ne planiram da se vakcinišem, tako da su jedine dobre vesti za mene da čujem da su ukinuli zabranu u vezi sa vakcinacijom ili kako god to želite da nazovete, u vezi sa ulaskom u Sjedinjene Američke Države. Nisam siguran da je izuzeće u mom slučaju moguće – izjavio je Ðoković, a preneo ESPN.

Zbog svega neizvesno je kada će Novak odigrati naredni meč.

– Na odmoru sam. Bez obzira na to hoću li igrati uskoro ili ne, definitivno ću se odmarati nekoliko nedelja jer je iza mene naporan period od nekoliko meseci. Bilo je dosta tenisa i srećan sam zbog toga. Dobio sam šta sam želeo – izjavio je Ðoković i dodao da bi voleo da se takmiči u Americi i na Ju-Es openu:

– Nadam se da ću čuti dobre vesti iz Amerike jer bih zaista voleo da idem tamo i da odigram Ju-Es open i nekoliko turnira pre njega. Ako se to ne desi, moraću da vidim kakav će mi biti raspored – rekao je Ðoković.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter