Izvor: objektiv
24.02.2021 u 13:24
0

SRAMNO SE OGREŠILI O NOVAKA: Sve u korist Rafaela Nadala

Iako Novak Đoković juri ka zvanju najboljeg tenisera u istoriji, njegovog imena nema na spisku potencijalnih dobitnika prestižne nagrade akademije Laureus.

Za laskavo priznanje bore se atletičari Armand Duplantis, Džošua Čeptegeji, vozač Formule 1 Luis Hamilton, košarkaš Lebron Džejms, fudbaler Robert Levandovski, ali neočekivano – i teniser Rafael Nadal.

U konkurenciji dama lovorike sanjaju biciklistkinja Ana van der Brehen, skijašica Federike Brinjone, atletičarka Brigid Kosgeji, teniserka Naomi Osaka, fudbalerka Vendi Renan i košarkašica Brijana Stjuart.

VAŽNO

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U petak o merama za vikend, pojačan nadzor u školama (VIDEO)

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Samo za „Dobro jutro Srbijio“ Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem!

Stiže zakon od kojeg mnogi STREPE: Ministarka najavila detaljan plan!

Ono što ostavlja gorak ukus u ustima je činjenica da je Đoković imao definitivno bolju sezonu od Rafe, iako je ovaj uspeo da osvoji Rolan Garos pobedom upravo nad Srbinom u finalu. I za kraj, još jednom da pitamo – kako je moguće da je neko najbolji na svetu, pa i svih vremena, a da ga nema u izboru za ovo prestižno laskavo priznanje?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter