Izvor: alo
10.01.2021 u 17:30
0

SRPKINJE USPEŠNE NA POČETKU KVALIFIKACIJA ZA AUSTALIJAN OPEN

Sad ih čekaju mnogo teže rivalke.

Nije Olga Danilović jedina Srpkinja koja je uspešno preskočila prvu prepreku u kvalifikacijama za Australijan open, u drugu rundu prošla je i Aleksandra Krinić, dok je Natalija Kostić  završila takmičenje.

Krunićeva, koja je kvalifikacije započela kao 232. na WTA listi, je posle velike borbe pobedila  32-godišnju Beloruskinju Olgu Govorcovu posle velikog preokreta – 2:1 (2:6, 6:2, 6:2).Meč je trajao 96 minuta i bolje ga je počela Beloruskinja, ali je Aleksandra ubrzo pronašla svoj ritam i na kraju stigla do trijumfa. Aleksandru u nastavku takmičenja čeka okršaj sa Čileankom Danijelom Seguel, 208. na listi koja je savladala Holanđanku Bibijan Šofs sa 6:3, 7:6 (6).

SVE O KORONI

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA NAKON SMRTI MARADONE: Doktor optužen da je sve falsifikovao!

DULE VUJOŠEVIĆ ODABRAO IDEALNU PETORKU PARTIZANA OD IGRAČA KOJE JE TRENIRAO

TIRANA NE ZABORAVLJA DUEL SA SRPSKIM ŠAMPIONOM

Kad je reč o Nataliji Kostić, ona je posle 67 minuta igre poražena od 122. na svetu, Belgijanke Isalin Bonaventur, koja je pobedila 2: (6:3, 6:3).

Kristina Kučova je bila lak „zalogaj“ za Olgu Danilović. Ćerka Predraga Danilovića je ubedljivo je slavila za samo 80 minuta – 6:2, 6:2. Naredna protivnica Olgi biće Saša Vikeri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter