Izvor: www.tportal.hr
08.03.2024 u 09:17
0

USPEŠNO OTVORIO NASTUP NA ATP: Najbolji hrvastki teniser na NEVEROVATAN NAČIN do odlučujućeg seta i drugog kola Indijan Velsa

Najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić uspešno je otvorio nastup na ATP Masters 1000 turniru u Indian Wellsu gde se plasirao u drugo kolo.

Na premijeri je Ćorić, nakon nešto više od jednog i po sata igre, nadjačao austrijskog tenisera Sebastiana Ofnera sa 6-2, 3-6, 6-0. Bio je to dvoboj igrača koji su blizu jedan drugome u ovom trenutku na ATP ljestvici, Ćorić je na 35., a Ofner na 38. mestu.

U prvom setu Ćorić je nakon 2-2 odjurio na 6-2 te osvojio prvu dionicu u kojoj Austrijanac baš u ničemu nije mogao parirati. Ofner je, pak, zaigrao dosta bolje u drugom setu gdje je vrlo brzo napravio break prednosti i potom ga čuvao sve do izjednačenja na 1-1 u setovima.

Treći set donio je novi preokret na terenu te je opet Ćorić potpuno dominirao, ovaj put ne izgubivši ni jedan gem na putu do pobede i prolaska u drugo kolo.

Tamo će Ćorić igrati protiv 25. nositelja Nemca Jana-Lennarda Struffa koji je bio slobodan u prvom kolu. Njih su dvojica u karijeri igrali pet puta međusobno, a Nemac trenutno vodi 3-2.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter