Izvor: Kurir.rs
20.10.2023 u 12:27
0

VLAHOVIĆEV TRENER JE OZBILJAN KOCKAR: Trese se Italija (VIDEO)

Veliki fudbalski skandal u Italiji postaje sve širi, pošto je u sve sada umešan Masimilijano Alegri, trener Juventusa.

TRAŽI LEK U ŠPANIJI: Vlahović usnimljen u Madridu, kao razlog navodi se lečenje

Fudbal na čizmi ne prolazi kroz najsvetlije dane, pošto se, umesto o fudbalu, priča o problemu brojnih fudbalera sa kockom i klađenjem.

Pojedini igrači iz ekipa najjače lige na čizmi, čak i neki reprezentativci Italije kladili su se čak i na mečeve koje su igrali njihovi timovi.

Najviše pažnje izazvali su slučaji dvojice fudbalera Juventusa, među kojima je i Nikolo Fađoli koji je suspendovan na sedam meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dillinger News (@dillingernews)

Sada se pojavio snimak na kojem se navodno vidi Masimilijano Alegri u kazinu.

Alegri je, prema navodima, tokom jedne noći na ruletu zaradio oko 30.000 evra, a zatim je deo tog novca, tačnije 3.000, dao čoveku sa kojim je bio te noći i preko njega uplatio tiket na kojem je prognozirao ishode utakmica Serije B.

– Ekskluzivan snimak: Alegri igra u kazinu. Svedok šalje snimak i govori nam da je zaradio veliku svotu novca i da se mnogo kladio. Ništa protiv zakona, ali moralno… Kako će pričati sa Fađolijem o klađenju – navedeno je uz objavu na kojoj se vidi pomenuti snimak Alegrija u kazinu.

Pored Fađolija koji je i sam priznao da je zbog kladionice imao velike probleme, u skandal su umešani Sandro Tonali, Nikolo Zaniolo, Nikola Zalevski, Stefan el Šaravi, Nikola Kazale i Federiko Gati.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter